Godmorgon. Vaknade till ett smattrande regn mot fönstret imorse, och ett humör som bara vill sova och krypa under täcket, men de va bara att ta sig i kragen och gå upp ur sängen för dagen väntar
)Williams Citron och Lime kaka3 dl vetemjöl2 msk strösocker125 g smör1 äggulaFyllning. Min yngste grabb William är 11år och ibland kommer han i baktager, oftast chokladbollar men ibland snor han ihop en kaka
- Kolhydraterna från stevia strö är borträknade, då de ej påverkar insulinet . 2-3 tsk Kanel. Kcal - 813 . P - 61,0 . K - 64,7 - Ytterligare 15,0 stevia . F - 32,2 . 2-3 tsk Kanel. Kcal - 813. P - 61,0. K - 64,7 - Ytterligare 15,0 stevia. F - 32,2
Klart att han ska ha en HV71-tårta nu när de kommer "hem" och firar att han fyllt 8år. Grattis på 8-årsdagen William. Har ju blivit ett par stycken tårtor med HV nu, titta här för att se de jag hittills gjort 71-tårta nu när de kommer "hem" och firar att han fyllt 8år
) Och säga vad man vill om Carola, men sjunga - det kan den kvinnan verkligen göra, vilka pipor. Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robin till vinsten i melodifestivalen
Grädda i 18-20 minuter i 175 grader. 18-20 minuter. Idag till fredagsmyset blev det denna jättecookie. Den gör man på 5 minuter för att sen grädda när middagen står i ugnen
Det är Robin som beställt det tills på Lördag för här ska ingen sitta och va på 3e ölen klockan halv tolv utan alla ska vara fulla. Krama ur gelatinbladen från vatten, lägg tillbaks i skålen utan vatten och kör i micron 5-10 sekunder
Gluten- och mjölkfria bakverk. Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 minuter. Jag märker att det blir mer och mer populärt att baka glutenfritt, både på sökningarna här på bloggen men även i vanliga veckotidningar
-) Vårt gamla hus står nu helt tomt, t. m köket är urplockat då min bonusson Robin har varit och hämtat det till sitt hus och imorgon kommer grävaren och drar ner huset
När dom tillslut var färdiga for jag och Robin till svärföräldrarna med dom små överraskningarna. Igår söndag gjorde jag som nästan varje helg, jag bakade ihop något jag inte provat förut
Shepard’s pie stammar i den brittiska traditionen av olika sorters köttpajer, denna tradition går åtminstone tillbaka till medeltiden och omnämns till exempel i Piers Plowman (skriven ca 1360-87) av William Langland (ca 1332 –1386) och andra engelska dikter från 1300-talet. Shepard’s pie så som den ser ut idag är dock av senare datum, potatisen introduceras inte på de brittiska öarna förrän på 1520-talet och blev inte accepterat bland britterna förrän på 1700-talet. Namnet Shepars Pie går att spåra tillbaka till åtminstone 1870-talet då det blev populärt att mala kött. 1,5 kg färs (vi körde med knappt 1 kg lamm- och ca 0,5 kg nötfärs). 4-6 klyftor vitlök, finrivna. Använd en djup form eller ugnsfast gryta, fyll på rejält med färs och sprid moset över, använd gaffeln att sticka några hål, sprid över parmesanen och sätt in i ugnen på 275º grader i ca 15-20 minuter, tills ytan fått en vacker brun yta. 1,5 kg färs (vi körde med knappt 1 kg lamm- och ca 0,5 kg nötfärs). 4-6 klyftor vitlök, finrivna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.