Antingen som frukost eller som mellis. Det bästa med overnight oats eller övernattengröt är att man snabbt tar den ut kylen på morgonen och antingen äter den direkt eller tar den med sig till jobbet
In a medium pan (nonstick, if you have one), heat a drizzle of olive oil on medium-high until hot. Cut out and discard the stem, ribs, and seeds of the poblano pepper
Jag kallar det "rise and shine". Jag älskar verkligen over night oats. RISE AND SHINE 1 port. Jag äter det som frukost eller mellanmål och blandar gärna med chiafrön även om det inte är ett måste
I boken finns också recepten på Buo Ran och Seo Rans koreanska favoriträtter- däribland Bulgogi. Så nu tänkte jag istället ge lite tips från andra sidan jorden, nämligen Asien
Därefter blir det kokt ål med potatis och senapssås, å en lille en. Sedan tar man sig glatt ann den ljuvligt knaperstekta ålen och ett potatismos from heaven med smör och sirapshåla
Låt stå i ca 20-30 minuter. Rör i löpen och låt blandningen stå med lock på i 45-60 minuter. Bryt massan med kniv eller en ballongvisp så att den delar sig i ca 1 cm stora bitar
Og dette er faktisk første gang jeg har laget noe som ikke ble særlig vellykket. (Hornsalt fungerer når man skal lage en tørr kjeks, men visstnok ikke når det er en del fuktighet i deigen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.