Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Hej. Visst, det kanske inte är det nyttigaste och mest avancerade i hela världen, men det är ju såååå gott
En enkel sallad på tallriken, och Cà´te-de-Rhone i glaset, så var jag (nästan) nöjd. Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
- örtkryddor av valfritt slag. Att äta vegetariskt är alltid bra. Tycker idén om en vegetarisk veckodag, som Sofie föreslog, så här kommer lite tips på några vegetariska recept att testa i höstRosa quornfärssåsKikärtsbiffar (falafel) IKikärtsbiffar IIUgnsbakad quornfilé med citron o tomatRödbets- och fetaostlinsröra1 portion linser (1 del linser, 3 delar vatten)lite olja att steka i1 liten rödbeta riven1 portion fetaosttimjan, oregano, basilka
Boil macaroni noodles according to directions to make them very al dente. (I cook them for at least 1 minute less than directed on the bag. Combine all ingredients in the slow cooker and cook on high for 2 hours or low for 3 hours, stirring once or twice
Penne all’ arrabbiata En lite längre variant för den som önskar. Penne all’ arrabbiata, 4-6 portioner. Koka i ca 20-30 minuter tills såsen blivit tjockare. Penne all’ arrabbiata, 4-6 portioner
Allt du behöver är en bit nötkött, valfri marinad (i denna batchen på bilden hade jag teriyakisås, chiliflakes, ingefära, vitlök och svartpeppar men senare har jag använt bland annat BBQ-sås och det funkar finfint det med), en ugn och mycket fritid
Visst, Alla hjärtans dag kanske är lite klyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, lite mysigt är det ändå
brödkrutonger, gärna stekta rapsolja med citron- eller vitlökssmak. Surt och gott var det, lite hett från chilin och vitlöken, på det hela taget väldigt gott alltså
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.