Kvar var endast servering av dagens mat, auberginerullar med halloumiost. En halloumiost delades i mindre bitar och strimlade jag några soltorkade tomater
Fick en London-weekend av min söta fästman i födelsedagspresent i slutet av förra året. Blev en hel del shopping, god mat, träffade vänner och ett afternoon tea besök på The Ritz
Så kul att ni uppskattar resebilderna, vi tycker själv det alltid är lika intressant och kul att se andras foton och läsa om deras resor, speciellt när det involverar mat i någon form
Ugnsbakad högrev med tomat, salvia och vitlök samt parmesanpotatispuré och rödlökDessert. Jag handlade med mig dadelbalsamcreme, som är en stor favorit och så ska jag testa sherryvinäger
Jag lade upp en lite film på receptet på min Facebook-sida och ni hittar även receptet här. Det var väldigt blandad klass på deltagarna och det var lite rörigt när deltagarna skulle ut på scen då de inte fått så mycket information innan, men Nathalie glänste på scen och gjorde enormt bra ifrån sig
Köp en mat-termos och ta med en värmande soppa för kalla dagar. Häll upp kaffet på termosen det sista du gör innan du åker hemifrån om din termos är dålig på att hålla värmen
Huvudrätt, pepparbiff med potatis- & västerbottensnurror, sparris & svamp. Här är supertrist väder dimmigt och grått, men vi tänkte trots detta bege oss i ut en liten vända alldeles strax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.