De andra typ skor, läppstift och underkläder, det är rättigheter. Grundrecept BULLAR (ca 30 - 40 st). 1 - 1,5 dl strösocker. 12 - 15 dl vetemjöl (degen ska inte bli hård eller "torr"). 1 - 1,5 dl strösocker. 12 - 15 dl vetemjöl (degen ska inte bli hård eller "torr")
INGREDIENTS 200 g mjuka gräddkolor, jag använde Mullsjö gräddkolor 4 msk vispgrädde 180 g mjölkchoklad 100 g äggvita (3 st) 15 g vaniljsocker (1 msk) 3 g salt (0,5 tsk) 250 g strösocker (2,5 dl) 130 g glykossirap 110 g vatten (1,1 dl) 400 g mjölkchoklad
Koka pastan tills den är nästan färdig - den ska tillbringa en stund i ugnen där den blir helt klar. Skär det fasta köttet på zucchinin i långa strimlor med osthyvel tills du kommer in till det allra mjukaste - det går inte att hyvla så det använder jag inte här
Jättegod mars kladdkaka. Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen i smeten och dela marsen i mindre bitar och tryck ner och lägg sedan sista kladdkakesmeten
-)Rimmad torsk med dragonsenapssås, syrade rödbetor och äpple samt vildrisInnehåll. -)Klart att ätas. Ja, igår var det så dags att laga till middag nr 2 ifrån "Så gott som klart"
Tillsätt vin, vatten, örter och lagerblad och dra några drag med salt- och pepparkvarn. De som brukar hänga i vårt kök minns kanske att vi för ett tag sedan bjöd på ett inlägg och recept med lite annorlunda styckningsdetaljer som vi provat
Ca 50-60 st. Om du inte hittar kokosolja i din butik så finns det HÄR Ca 50-60 st. Advent hemma hos oss en sådan här regnruskig söndag innebär soffhäng med filmer och godis hela dagen
Jättegod mars kladdkaka. Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen i smeten och dela marsen i mindre bitar och tryck ner och lägg sedan sista kladdkakesmeten
Häll grädden på Mars som är delad i bitar och låt stå en liten stund, rör tills allt är smält. Klicka ut hälften av smeten i formarna, lägg i några Marsbitar, klicka över resten av smeten i alla formar
På första försöket lade jag ner en hel Mars-bar i fritösen men då bara rann smeten av. Det går ganska fort för smeten att bli gyllenbrun på undersidan, vänd den och fritera andra sidan också och ta sedan upp den med en hålslev och lägg på hushållspapper
Den andra vinnaren i semmeltävlingen är nämligen inte så mycket en fastlagsbullevariant som en semmelinspirerad efterrätt inskickad av Linus Holmlund – semmeltiramisùn
Mårtenssons indiska kyckling i lergryta - tada. 3 port1 hel kyckling1½ röd spetspaprika, eller vanlig paprika1 gul lök1-2 dl crème fraiche1 tsk salt1 krm vitpeppar1 tsk garam masala1 tsk gurkmeja1 tsk sockermaizenaredningLägg lergrytan i vatten och låt den ligga i blöt minst 15 minuter innan du använder den
Cupcakens Kinder-ägg. Frostingen har jag inget exakt recept på då jag måttar och häller i lite som jag tycker men den innehöll iaf ett paket phiadelphia ost, ca 70 gram smör, kanske 3-4 dl florsocker, limejuice och jordgubbsessence. - ca 15 stycken normalstora. Grädda i mitten av ugnen i ca 12-16 minuter, känn med en sticka, de ska inte vara kladdiga. 3-4 dl florsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.