Fetaost är en riktig favorit för mig, så gott att bara äta som det är men också väldigt gott att tex blanda ner i färsbiffar eller varför inte tillsammans med rödbetor, dom passar mycket bra ihop
Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Rödbetsbiffar. Mixa dem till en slät kräm och blanda med ägg, majsstärkelse ochkryddor. Rödbetsbiffar. Blanda dem med kikärtskrämen och forma till små biffar
Receptet fick jag från en vän som serverade krämen med lax och rotfrukter, himmelskt gott. Fantastiskt god fetaostkräm som passar att serveras till de flesta rätter
Rör i ägg och mjöl och krydda med salt och peppar. Mosa osten med lite av crème fraichen. Blanda med resten av crème fraichen, rosmarin, honung, salt och peppar
Medan biffarna steks kan du smälta smöret i en kastrull på medelhög värme. Jag provade hans recept på rödbetsbiffar och stuvade morötter och blev riktigt nöjd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.