Öppen lasagne - bästa sportlovslunchen?
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Öppen lasagne med spenat, svamp och getost, 2 port
  • 1 stora ark färska lasagneplattor (eller 4 torkade)
  • 400 g krossade tomater
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 shalottenlökar
  • 1 msk röd balsamvinäger
  • 1/2 tsk muskavadosocker
  • lite koncentrerad kycklingfond
  • salt och svartpeppar
  • 1 påse spenat
  • smör
  • salt, vitpeppar, muskotnöt
  • 100 g chèvre
  • 2 portabellasvampar och 4 champinjoner eller annan svampblandning
  • forrest blend krydda
  • 1/2 dl riven parmesanost
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.