Hetta upp en nonstick-stekpanna och lägg i smör och olja och sedan körsbärstomaterna. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
Ska se om jag inte kan få upp de där ”knasiga dröm-receptet” imorgon. Det enda jag gjorde var bechamelsåsen och la lasagneplattorna i vatten en stund före ”montering”
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Det är ju klart att en lasagne med massa god ost slår det mesta, men vill man dra ner på kalorierna måste man dra ner på osten
getElementById('share-count'). Lägg lasagneplattor i botten på en ugnssäker form. share-count'). Varva sedan fyllningen med lasagneplattor och strö cheddarost på toppen
-). Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.