Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Citronkrämen är lös när den är färdig men den stelnar efterhand Använd en tesil till att pudra rejält med florsocker ovanpå
Blandas med buljongen och kryddorna, arbetas till en jämn smet. Nu närmar det sig Oktober/Oktoberfest. Själv skall vi ha en för våra kunder på mitt företag F1 Text & Dekor
Servera med lättvispad grädde. 1Riv mandelmassan fint och blanda ner den i smeten, lite i taget medan du rör, se till att den inte klumpar sig. 1Häll smeten i en bröad rund form med avtagbar kant och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 25 minuter. 1Ta ut kakan och pudra med florsocker
Stek kakorna på medelvärme i en torr stekpanna, någon minut på varje sida. Dela degen i 20 bitar, kavla ut dem till runda kakor och nagga med en gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.