Jag fick den här urgulliga resväske-tagen (heter det så. Nu vet jag vilken väska som är min när jag rest och står vid rullbandet och väntar på min väska som, liksom nästan alla andras, är svart
Gamla slattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd och julskinkan, kantarellerna som blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
Jag varvade sedan mina pannkakor med mer äppelmos, och toppade med jordnötssmör, hallon, granatäpple och boveetefrön - men det bestämmer du ju själv vad du tycker om
Bunke och slev som fick fördiskas av barnen - glädje. Blixthalka, snöslask och blöta barn. Bra slirig hemresa och upphämtade barn som var något blöta om fötterna
Värm på medelvärme tills det blivit drickvarmt-. Om du, liksom jag, uppskattar riktigt bra mat, missa då inte Jenny och Magnus Anderssons debut i kokboksvärlden
Blomkåls- och broccolisoppa. ”Vi har lyssnat på konsumenterna och tagit fram de nya smakerna utifrån deras önskemål om mer frön och mycket råg”, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd
-) Mina absoluta favoritbutiker Whole Foods Market och Trader Joe´s, som jag förövrigt kunde gå runt i evigheter i när jag bodde i New York, finns ju inte här i Sverige så då får man leta efter andra butiker att gå och strosa i
Bryt isär nötterna, och strö dem över Häagen-Dazs honey, walnut and cream precis innan serveringen. I dag lanseras Häagen-Dazsnya smak honey, walnut and cream
Här är recept på Fläskköttgryta spetsad med curry och äpple. Tillsätt tomatpuré och blanda väl. ca 500-660 g strimlat fläskkött. 1-2 stora eller 4-5 små äpplen. 1-2 msk tomatpuré. 1-1,5 burk kokosmjölk (jag använder ekologisk av Kung Markatta). Låt köttet puttra i ca 1-1,5 timme tills det blir mjukt och vällagat. ) ca 500-660 g strimlat fläskkött. 1-2 stora eller. 4-5 små äpplen. 1-2 msk tomatpuré. 1-1,5 burk kokosmjölk (jag använder ekologisk av Kung Markatta)
Vårt sommarprojekt att äta mer fisk och mindre kött har fungerat bra så här långt. Arvid och Sigrid kanske inte gillar alla våra skapelser, men det gör de ju å andra sidan inte när vi lagar kötträtter heller
Mezze Maniche med svamp och kronärtskocka. Jag har funnit mig en ny favoritpastarätt och såklart delar jag med mig av receptet, som ursprungligen kommer från Zeta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.