Ja det är precis som rubriken säger, semestern slut och nu jobbar vi för fulla muggar igen. Sista semesterveckan så kom ju faktiskt solen tillbaka så vifick njuta av den igen
Vittris, rött ris, råris, fullkornsris, basmatiris, jasminris, carnaroliris, avorioris, arborioris och nu även svart thairis är de rissorter jag kan komma på som ingåriminris-referenslista
Favoritirepris. Den här är grymt god, så har nimissat den får niåter chansen att prova på den. Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tillsi går kväll
Vad kul att se ni att ni uppskattar mina recept. Lussebullsreceptet gilladesverkligen. ) Hoppas ni fortsätter att läsa för det kommer att komma fler recept framöver självklart
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
Nu är det återigen måndag morgon och helgen har redan passerat förbii en rasande fart. Vi har varit ute i naturen hela helgenb men även hunnit med ett besök på Gekås där vi förberett oss för vintern med pulkor och snöskyfflar
Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen. Vilken receptskatt det gömmer sig, och så många recept det är man lätt glömmer bort
Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt mjölken och rör tills jästen är riktigt upplöst. Tillsätt rumsvarmt matfett, delat imindrebitar, sockret och mjölet
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbrödiställeti form av tekakor
Den ska släppa från kanterna idegbunken. Nu ska du få mitt absolut bästa recept på Lussekatter. Dessa misslyckas jag ALDRIG med och de blirverkligen sååå saftiga och fluffiga
Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingrediensernainte är något utöver det vanliga – himlaspeciell och himla god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.