Och så smaskiga Rocky roads, som jag här ännu inte delat upp i bitar. Han var en riktig liten surfis och motvals till allt tidigare i kväll och trotsade med andra ord rätt rejält
Den här gången var det fisk som skulle tillagas. Än en gång så får jag säga att råvarorna såg väldigt fräscha och goda ut, torsken, som ni ser nedan, såg perfekt ut
För att inte tala om gästerna, som blir bjudna på godsakerna. Om du är som jag och har en nästan läskig fetisch på snören och omslagspapper så har du dessutom lite cellofan, silkespapper och band hemma, och då är du plötsligt en sån där folk börjar snegla snett på för att du liksom är sån där JOBBIGT perfekt gäst
Är ni sådana som avger nyårslöften. Eller är ni som mig som utan nyårslöften ändå försöker utmana er själva till att göra något bättre och under resans gång lära er en massa nytt
Jag tillhör den senare gruppen och har i sommar köpt jordgubbar för dagsbehovet. Men hur ni än gjort så funkar det här receptet perfekt alltså och kommer att göra succé på sommarpartyt
När vi har sommarbjudning så är det som ni vet alltid buffé som gäller. Jag brukar se till så att det finns rätter som är förrätter, varmrätter, mellanrätter och så en efterrätt
I andra hälften av lagen lägger du ner lökarna och låter dem småkoka i fem minuter. När jag i år för första gången bestämde mig för att söka till Årets Kock, efter uppmaning från generalen för tävlingen, blev gös det självklara valet
Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.