Eller squash-plättar som dom kallas på 56kilo. se där jag hittade receptet. Det finns vissa saker jag saknar sedan vi övergått till att undvika snabba kolhydrater, speciellt då det där lite extra på fredag eller lördagkvällen
För exakt sex år sedan, den 10 oktober 2010 gjorde jag mitt allra första blogginlägg. Mycket trevande och mycket stapplande började jag min "bloggkarriär"
Lördagsmiddag i fin förpackning. Mannen var mer än överlycklig och sa säkert tio gånger att det ”var sjukt gott” (hur nu något kan vara sjukt gott…) Och jag är absolut benägen att hålla med – förutom att var och en av middagsdelarna var supersmarriga så passade de ihop alldeles perfekt
Svägerskan va förbi här en dag och bjöd på mat och jisses så himla god gryta hon hade kokat ihop. Här kommer receptetSvägerskan köttgrytaca 6 port600 g grytbitar (av nöt eller älg)2-3 chorizokorvarmorötterpalsternacka1 grönsaksbuljong5 dl grädde2 dl creme fraichesalt, vit och svartpeppargrillkryddaGör så här
Eller squash-plättar som dom kallas på 56kilo. se där jag hittade receptet. Det finns vissa saker jag saknar sedan vi övergått till att undvika snabba kolhydrater, speciellt då det där lite extra på fredag eller lördagkvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.