2 1/2 dl
frysta eller tinade bär {använde frysta jordgubbar/blåbär/hallon/röda vinbär}♥ smör till stekning Blanda ägg, socker, mjöl, mjölk, vaniljsocker och bakpulver till en slät smet {den är ganska tjock}. Tillsätt bären. Smält smöret i en stekpanna på svag värme. Klicka ut smeten med hjälp av skedar Gör ca 3 plättar åt gången. Vänd när de fått lite färg.
Jag kommer att framledes införa en eller några dagar i veckan med endast raw food. Att blanda både grönsaker och frukt i en smoothie ger en härlignäringstät sallad, men i flytande form, som man även kan spetsa med exempelvis bittra örter för magen, som maskros eller koriander
ja det lovarjag dig. Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kansvära på attjag till och med hörde en änglakör närjagsatte tänderna i den här tårtan
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
1 tsk mortlade kardemummakärnor. 1 tsk sylt/marmelad per muffins (jag använde hemmagjord sylt av vinbär och hallon). Sätt fram muffinsformarna (jag använde 6 silikonformar och satte i en muffinspanna och fyllde ut med muffinsformar i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.