Sen i juni har jag börjat jobba på ett sjukt intensivt nytt jobb som tar oändligt mycket mer energi än vad det tidigare gigget gjorde, och att då gå hem om kvällarna och skriva ännu fler grejer, marknadsföra ännu en till grej eller projektleda ihop ännu ett ambitiöst projekt har inte riktigt varit det jag varit sugen på
Strö över färsk eller torkad timjan och oregano. Timjan och oregano. Salt och peppar. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
Strö över färsk eller torkad timjan och oregano. Timjan och oregano. Salt och peppar. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
Du kan koka majrovan och njuta av den med en stor klick smör och salt, men också skiva den riktigt tunt och ha den som sallad med en dressing på citron, olja ochfärska örter
Fräs lök, vitlök ochcurrypasta i olja. Häll upp soppan i portionsskålaroch strö kokosen över. Mixa blandningen slätochtillsättmer vatten om den känns för tjock för din smak
Fräs lök, vitlök ochcurrypasta i olja. Häll upp soppan i portionsskålaroch strö kokosen över. Mixa blandningen slätochtillsättmer vatten om den känns för tjock för din smak
Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte höstmörkret så betungande. En personlig favorit som passar bra som förrätt eller när man inte vill äta så mycket är Chèvre Chaud – gratinerad getost på toast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.