Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar. Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Ugnsmat är himla bekvämt. Färsk basilika i sommarstugefönstret i lilla köket på landet. Enkel sallad med babyspenat, tomat, fetaost, olivolja och lite salt & svartpeppar
Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg. Dela tomaterna i halvor. Här kommer några tips på vad ni kan ställa på bordet till midsommar
) och häll proppfullt så blir det automatiskt vakuum när man skruvar på locket och det svalnar. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
crème fraiche till servering (dvs så mycket eller lite du vill). ) Jag har ändrat på mängden tomater och jag använder krossade tomater istället för hela tomater
Tipsen kommer huvudsakligen från Matgeek. Här kommer några tips på hur du lyckas med knäcken. Gör en naturell knäck eller smaksätt med tex vaniljstång, saffran, flingsalt i och/eller ovanpå knäcken, lakritspulver eller mandarinzest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.