Idag tipsade mamma om att jordgubbarna utanför ICA kostade 20 kr litern - mer ok än midsommarhelgens 59 kr - så jag åkte och köpte 15 liter för att göra sommarens sats av rårörda jordgubbar, skönt att ha det avklarat ifall resten av skörden regnar bort liksom
Vi försöker göra lite varje dag nu så blir inte det stora flyttlasset allt för stort. Eftersom vi har haft fullt upp hela dagen så har jag inte hunnit tänka allt för mycket på att jag ska börja jobba imorgon
GÖR INTE DET. Skal ärinte skräp. Missade ni min matlagning på TV4 i morse. Härär länken…Jag visade hur man använda rens, skal och rötter som man annars kanske slänger bort när man lagar mat
Av Karin Fransson har jag lärt mig att nässlor kan skördas hela säsongen. Bara man slår eller klipper bort dem som är stora och grova så kommer det nya fräscha plantor som går bra att plocka tills de börjar få blommor
Vem kan glömma en hel stor syltkittel med god buljong ute i snödrivan i flera månader. Jo det kan jag vet ni och just nu jobbar jag på att sluta älta vilka fantastiska ben det var och hur gooood buljongen var då för längesen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.