287 kcal12,3 g protein8,2 g fett35,4 g kolhydraterÄpplegröt med havrekli, 1 port1 dl havrekli2 dl vatten½ krm salt½ äpple1 msk solrosfrön½ persika i bitarkanel2 msk mjölkKoka upp havrekli, vatten och salt. Äpplegröt med havrekli, 1 port
Dags att bege sig ut på vägarna. Frukosten imorse fick bli äpplegröt toppad med äpple- och persikobitar, kanel, mjölk och en klick banankvarg (mager kvarg, naturell yoghurt och mosad banan)
Äpplegröt kokad på havremjölk Koka äpplegröt som vanligt (havrekli, fiberhavregryn, rivet äpple, solrosfrön) men byt ut 1 dl vatten mot havremjölkGårdagens lunchlåda
Gröt i koppHelgfrukosten serverades i favoritkoppen imorse - gröt dagen till ära. Vanlig havregrynsgröt blev det inte, utan kryddad äpplegröt toppad med hallon och keso
Äpplegröt med mos och bananRiv ett halvt litet svenskt äpple och koka tillsammans med 1 dl havrekli, 1 msk hela linfrön, 0,5 krm salt och drygt 2 dl vatten i en kastrull i ca 4 minuter
Äpplegröt med krämig jordnötsgömma. Efter morgonträning i form av 45 minuter Indoor Walking och en 45 minuters rask promenad med vovven så fick det bli en lyxig, och galet god, fredagsfrukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.