Ser fint ut med dessa filodegskorgar fyllda med en god duchesse. Rosé & kanelsås (rödvinsbaserad). Tag fram ett ark av filodeg, pensla med smält smör och lägg på ett ark av filodeg
Blanda sedan i resten av ingredienserna, smörj en stor kopp med kokosolja och häll i smeten. Den blev supergod och saftig, och kanelsåsem till var HUR god som helst
Täck med lock och ställ formen i frysen minst 4-5 timmar. Vispa äggulor och socker ljust och pösigt. Vispa grädden, tillsätt äppeljuice när grädden börjar tjockna och fortsätt vispa tills grädden är fast
Kanelbulleplättar med vaniljkräm-kvarg och kanelsås. I äran till kanelbulledagen idag så tog jag mig tillfället till att göra små plättar med kanelbullesmak
Glutenfri bovetegröt med äpple och kanelsås. Vad som är viktigt dock när man använder sig av bovete är att skölja grynen med kokhett vatten innan man kokar upp det
Mjölet blandas med 1 dl av mjölken och får stå och svälla. Den övriga mjölken kokas upp med kanelen och lite socker, ett lock pålägges, och kastrullen får stå vid sidan av spisen 20-25 min, eller tills mjölken har god kanel smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.