Äppelflarn. Sätt ugnen på 200°. Kavla ut smördegen något och lägg dem på bakplåtspapper en plåt. Kärna ur och skiva äpplena tunt och lägg dem omlott på smördegen
* Purjolökstarte med löjrom* Kalvfilé med svartvinbärssky och rostade gräddiga rotfrukter* Äppelflarn med ingefärsgräddeLÖJROM - HUSMORS NYÅRSFAVORITViktors nyårsmeny faller mig i smaken av några olika skäl
Sätt ugnen på 200 grader. Kärna ur och skär äpplena i skivor. Pressa citronsaft över skivorna. Rulla ut smördegen tillsammans med bakplåtspappret på en ugnsplåt och nagga smördegen med en gaffel
Lägg bakplåtspapper på en plåt. Lägg på det första lagret med filodeg och pensla med lite smör. Fortsätt med nästa lager, pensla med smör och så vidare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.