Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka medkardemumma, kaneloch en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. I steriliserade burkar med locket hårt åtdraget står den sig säkert flera månader, men jag tror nästan att den går åt fortare
En del av oss är frukostmänniskor och behöver direkt fylla på med energi när de vaknar. Att då välja att fylla på med bra näringsämnen ger extra bra effekt, så passa på
Rör ner smöret och mjölet väl blandat med de torra ingredienserna. Smörj och bröa en långpanna, häll i smeten och strö på kaneloch ( kardemumma ) efter eget tycke
Eftersom det är helg så har jag passat på att fylla på mitt lager med ytterligare ett behändigt mellanmål, som är enkelt att ha i väskan och som inte kräver någon kyl
Gnid in dem med salt och peppar. Pensla spjällen med blandningen. Blanda kanel, ingefära och sås. Stek ytterligare ca 10 min med grilleffekt. 1 krm mald kanel
För att få lite härliga smaker så kan du testa att tillsätta några goda kryddor såsom tex kanelochkardemumma men tror även det blir gott med ingefära och kanske till ochmed pepparkakskryddor, bara att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.