I semmelkladdkaka får man det bästa av alla världar, kladdkaka, semla och mandelmassa. Semmelkladdkaka blir sådär lagom kladdig och med tydlig smak av kardemumma och mandel
Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Lägg i hönsbuljongtärningarnaoch philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Skala och riv löken fint, mjukstek löken tillsätt den, ströbröd och kallt vatten. Lägg färs i en bunke och rör ihop med soja, anjovis,ägg grädde, buljong, sirap och kryddpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.