ännumera choklad. 28 Sep. 06. 29. 1kommentarer. Detta är den andra tårtan som jag gjorde till min dotter. Det är banan bottnar fyllda med en dulche de leche frosting samt en bountycream
Meraglass. Glass den. Åh, denna glass. Ikväll körde vi en ny vaniljglassmet i glassmaskinen och åt alltihop i ett svep tills magen stod i fyra hörn och vi var tvungna att gå en lång kvällspromenad för att inte dö sötdöden eller något annat pösaktigt
7 november 2013. -. Att laga en pâté hör till det roligaste man kan göra i köket. Det är ett litet projekt i sig där det gäller att få alla smaker att harmonisera
Under veckan har vi plockat mängder med blåbär här ute i skogen. Så det har blivit både paj, muffins, kaka, whoopie pies och rulltårta med blåbär, och ännu är dem inte slut så mer lär det bli
Samlar ständigt på mig goda recept och inspiration på nätet och ifrån tidningar. I tidningen Buffé från Ica blir man ständigt frestad att prova på nya rätter och smaker
Frukost, frukost och ännumera frukost. Kan det bli för många frukostinlägg. Jag säger nej. Idag gjorde jag bovetegröt med hallondryck (1dl frysta hallon, 1,5dl apelsinjuice, 3/4dl bubbelvatten - mixa) och såklart den obligatoriska koppen med te
Detta är då min egen kladdkaksglass. Kladdkaka och glass ihop – som sagt, OLAGLIGT gott. Glassen gör du enkelt utan maskin och du kan blanda ner din egen favoritkladdkaka
Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags. Använder du frysta hallon och eventuellt frysta bananbitar så är glassen ätklar på någon minut
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Fotograf. Eva Hildén Smith. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.