Jag har tappat räkningen på hur många såna här pajer jag har bakat den senaste tiden. Varierar bären efter tycke och smak och fyllningen efter vad som finns i kylskåpet
För ni slänger väl inte "ostskalkarna" när det inte går att skära mer av dem. Vi försöker göra lite varje dag nu så blir inte det stora flyttlasset allt för stort
Ja det är ”true” att sluta köpa färdiga klyftpotatis och göra sina egna. Ös smörhelvetet över ryggbiffen med en sked hela tiden under stekningen och stek för helvete inte för länge
Danskarna ärinte rädda för fett. Så fick jag syn på ett härligt recept på torsk. Jag upplever det som att danskarna inte har låtit sig bli skrämda av fettsnåla råd precis som fransmännen
Här ekar det tomt känner jag. Har inte riktigt hunnit lista ut det än. Denna gråa torsdag vaknade jag upp i en varm famn, tyvärr behövde vi gå upp då han skulle till skolan
Av Karin Fransson har jag lärt mig att nässlor kan skördas hela säsongen. Bara man slår eller klipper bort dem som är stora och grova så kommer det nya fräscha plantor som går bra att plocka tills de börjar få blommor
Det finns en Facebook-grupp som heter Vad lagar du till middag idag, som jag är medlem i. I denna grupp har det länge pratats om goggabollar, som är en slags köttbullar
Grönskasodlaren var där på svampkurs och hittade förutom svampar också olika trevliga träd. Den måste hållas efter med gräsklippare längre fram på sommaren för att inte invadera gräsmattor helt och hållet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.