Äggformar med filodeg och forellrom
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-5 ark filodeg
  • 75 g smör
  • 4 ägg
  • 4 dl mjölk
  • 2 krm salt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • 50 g västerbottensost eller lagrad prästost
  • Smör till plåten
  •  
  • Dijonnaise med smak av sherry
  • 3 äggulor
  • 1½ msk sherryvinäger
  • 2 msk grov dijonsenap
  • 2-3 dl neutral olja
  • t.ex. rapsolja
  • 1 krm salt
  •  
  • Till garnering
  • 200 g kallrökt lax
  • 100 g forellrom
  • Rucola
  • Färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.