Brynt vitsparris med äggcrème Sparris passar mycket bra ihop med smör och ägg. Hollandaise är ett klassiskttillbehör, men här har viistället gjort en äggcrème
Äggcreme. Sparris med äggcreme kan lagas med såväl grön- som vitsparris och serveras med fördel som en förrätt, man kan addera lufttorkad skinka eller bresaola (lufttorkat nötkött) och parmesanchips om man så önskar
Bara tre dagar kvar till Mors Dag, hörni. En dag som vialltidfirat mycket iminfamilj. När syrran och jag bodde hemma brukade vialltid gå upp tidigt den dagen
Blanda crème fraiche och kaviar och smaka av med salt och peppar. Om man vill ha en hård kräm, vispa då crème fraichen med elvisp eller i matberedare innan äggen blandas i
Gokväll alla fina läsare. Jag hoppas ni haft en fin helg och njutit av ledighet och vackert väder. Och grattisi efterskott till alla mammor på Mors dag igår
Okej, förra fredagen skrev vi ju att vi skulle utföra några rabarberexperimenti köket och precis det gjorde vi, man kan nästan påstå att det blev lite av en rabarberfrossa
De är ganska kända för sinafina ljusstakar som kallas Lilja, kanske någon av er som känner igen. Det bakas över hela landet just nu känns det som, var och varannan matbloggare vikikarin hos frestar oss antingen med goda kakor eller gott godis
Hej fredag, hej stundande helg och hej på dej fredagsdrinken. Japp, idag tar viminsann och blåser litelivifredagsdrinken här i köket och det gör vi med hjälp av Mors lille Olles favoritbär, blåbären
Åh så himlasmarrigt. Hade familjen över på middag, och tyckte att det passade perfekt med denna pajen eftersom min mor är vegetarian, så hon hoppade bara över romen
Under min uppväxt åt vi, vad jag tyckte i alla fall då, väldigt ofta grönkålssoppa med ägghalvor. Kanske säger en del om vad jag tyckte om rätten på den tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.