ÄdelostpajPajdeg. Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i ochmed att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
De här pepparkakorna innehåller verkligen inget dåligt och jag blev jättenöjd med dem. De kan ju kanske inte jämföras med vanliga pepparkakor men för att vara nyttiga tycker jag att de är ett bra alternativ
Jag tror inte den pepparkaksdeg är född som är alldeles lätt att kavla, och denna är inte ett undantag, även om det går när man beväpnar sig med ett visst tålamod
Blanda yoghurt, mjölk/grädde och lingonsylt med det smälta smöret. Den skal være saftig og sød og kryddret og med små, bitte, syrlige indslag af tyttebær
Har du tillgång till matberedare mixar du sedan ägg- och oststanningen tillsammans med ädelosten. I kväll blev det en gammal klassiker som jag aldrig tröttnar på - Broccoli ochÄdelostpaj
Min mormor gör en supergod med lingon i. Mjuk pepparkaka är något som verkligen hör julen till och som jag personligen tycker är en av de godaste julkakorna
Får pappret sitta kvar så "drar" det med sig tårtbotten när den svalnar och kanten veckar sig. Det här tipset är basserat på att man använder sig av smörkräm att spackla med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.