Rör ihop grädde och mjöl i en kastrull. Koka upp och rör kraftigt med en träsked. Mät upp florsocker, mandel, vaniljsocker och citronolja i en stor bunke eller på bakbord
Mäktig brownie med lite "crunch" i toppad med silkeslen och krämig chokladfrosting. De är proppfulla med nyttiga fetter och ger också protein och fibrer
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
vispa ägg och socker vitt och poröst. blanda mjöl och bakpulver och sikta ner blandningen i smeten. Tillsätt mjölken och rör varmsamt samman till en slät smet
Det är enklare och går snabbare än att baka mazariner i formar och blir minst lika gott. Här har jag dock skippat mördegsbottnen, resultatet blev mjuka och saftiga mazarinrutor med god citrusglasyr
Lägg den oöppnade burken i en kastrull med en kokbar disktrasa i botten och fyll på med vatten. Smula kexen i matberedare och blanda med det smälta smöret
noll inspiration, helt upptagen med annat och galet stressad. För att det skulle gå fort och jag skulle slippa baka i omgångar gjorde jag dubbel sats av denna smet och använde en stor långpanna istället för den mindre varianten
Det är en kombination av choklad och kokos när den är som bäst. Vispa ägg och socker vitt och krämigt. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och häll i smeten