Skär kycklingen i bitar/strimlor. Blanda kryddorna efter behag och gnid in i kycklingbitarna. Blanda kokosmjölken, chillisåsen och peston i en skål och häll sedan över kycklingen när den är genomstekt
svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela. koriander kokossåsen, lika bra om inte bättre med ris men jag äter inte ris,
passar kycklingen och apelsin, koriander, kokossåsen lika bra om inte bättre. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.