Högrevsgryta med karljohan svamp. Nu är jag igång med höstens alla grytor igen, för visst är det ju så att en köttgryta inte är speciellt lockande på sommaren men nu på hösten är det ju nästan det bästa som finns
De här revbensspjällen var så smakrika o goda och såå möra att de nästan föll isär av sig själv. Smakrika revbensspjäll i Crock-Pot1,5-2 kg revbensspjällMarinad2 msk strösocker1 dl chilisås2 msk balsamvinäger4 msk ketjap manis2 tsk torkad ingefäraTill grytan1 dl vatten2 gula lökarsalt och svartpepparKoka ihop marinaden till en simmig sås
Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Denna Crock Pot. Så himla nöjd med den. Har ni ingen så köp. -) Det är verkligen superbra att kunna slänga in maten i den på morgonen och på eftermiddagen så har man himmelskt ljuvligt gott mört kött att äta
Högrevsgryta med smak av rotfrukter 2 kg högrev 2 msk vetemjöl 2 gula lökar vatten 3 lagerblad 15 kryddpepparkorn 2-4 msk kalvfond 2 palsternackor 4 rödbetor 1 bit sellerirot ev
Tärna köttet i 2x2 cm stora bitar. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Bryn lök och paprika i hälften av smöret och lägg åt sidan medans du bryner köttet i resten av smöret
Använd gärna en kryddig korv du gillar för en extra smakrik korvgryta. Dags för lite korv i vrån. Har faktiskt inte haft något korvrecept med i bloggen sedan i februari, vad jag kan se
När vi var på matmässan Passion för mat förra fredagen så var Hälsingestintan på plats och dom bjöd på en så himla god högrevsgryta med grönpeppar och konjak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.