Så blandar du din Frozen Margarita. Det är ingen konst att röra ihop en Frozen Margarita. Ha väl kylda martiniglas, margaritaglas eller vilket glas som passar tillfället bäst
Testade Elle mat & vins recept på rabarbersirap och gjorde deras margarita. Varma dagar och vackra kvällar fyllda med vänner, god mat, bastu samt ett dopp och inte att förglömma något gott i glasen
Ingredienser (ca 3-4 pers). 2 dl apelsinjuice2 st mogna mango, urkärnade och tärnade0,5 dl limejuice0,75 dl tequila0,5 dl Cointreau 0,5 dl sockerlagIs Så här gör du
Vi hade redan pizzadeg, mozzarella och basilika i frysen vilket gjorde att det var ganska enkelt att svänga ihop en Margarita (med tomatsås, mozzarella och basilika) till kvällsmaten
Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader. Kavla ut degen på plåten. Täck pizzadegen med pizzasås och förgrädda pizzadegen i mitten av ugnen ca 5 minuter
rhuby - rabarberlikör. Blanda ingredienserna och rör om med en sked. Häll sedan upp i ett cocktailglas. För att få lite frosting på toppen av glaset doppar du kanten först i citronjuice och sen socker
Gnid in kanten på ett cocktailglas i limejuice och doppa det därefter i saltet. Skaka tequila, Cointreau och pressad lime med is tills blandningen är iskall
Ska ni blanda drinkar hemma så tycker jag att ni ska slå på stort och servera en frusen margarita, Jag kan ju ha lite svårt för tequila (tonåren, say no more
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.