1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. 100 gram valnötter
Skär skåror i brödet, pensla med vatten och strö på vallmofrön eller havregryn. Lägg 3 bullar på var sin plåt med bakplåtspapper och låt jäsa ytterligare 30 min
Jag valde att ha röran i savoykålblad ihop med lite strimlade morötter och rödkål. Denna röra på valnötter och soltorkad tomat tycker jag blev väldigt god
Ställ in plåten, med bakduk och allt, i frysen. Täck med bakduk och låt bröden jäsa färdigt på dragfri plats ca 25 minuter. Lägg dem på en bakplåtsklädd plåt och låt tina medan ugnen blir varm (225 grader)
Vänta medvalnötterna. Jag blandar först ut jästen med vattnet som ska vara ljummet. Denna gång tänkte jag vika in valnötterna istället för att blanda in dem och på så sätt hoppades jag att färgen på inanmätet skulle vara mer som förväntat
Blanda de hackade valnötternmed kokosnötsmjölet i en bunke. Det regnade ordentligt när jag kom hem från jobbetså jag började med att leta efter ett nytt recept som jag kunde testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.