Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
12 skiva(or) prosciuttoskinka. Skär paprikorna i fyra delar och ta bort frön och hinnor. Lägg paprikan med skalsidan uppåt under het ugnsgrill tills skinnet svartnar och får blåsor
Tryck till så att skinkan hålls samman med osten. Igår kom Peters bror på långväga besök, jättekul. När man inte har familjen så nära sig så är det verkligen mysigt när de kommer på besök och man får umgås lite extra
Linda sedan in varje laxbit i en skiva prosciutto skinka. 2-3 port1 st 4 pack laxbitar1 pk prosciutto skinka ca 8 skivorca 150 gr fetaost1 ask cocktailtomater1 huvud romansallad1/2 paket sockerärtor1 knippe sparrissaltpepparfärsk timjan (går bra med torkad oxå om färsk ej går att få tag i)olivoljabalsamvinägerTina laxen om den är fryst, dela sen varje laxbit i 2 bitar så de blir 8 st småbitar totalt
8 skivor strimlad proscuiuttoskinka. 2 tsk blandade torkade italienska örter. Sätt ugnen på 220 grader. Dela pitabröden för att få fyra runda pizzabottnar