Jag älskar bakad potatis men jag har aldrig lagat dubbelbakad potatis förrän nu. Det har känts som ett onödigt och omständligt arbete att först baka potatisen, sedan gröpa ur den, blanda innehållet med lite smått och gott för att till sist ösa tillbaka allt i skalet och baka den igen
Boken är oerhört inspirerande, och jag måste konstatera att de två första recepten vi prövat var så lyckade att mina förväntningar på resterande recept är minst sagt höga
Detta är ett av mina absoluta favoritrecept på nyttig och sockerfri glass. Banan och choklad är en smakkombination som aldrig går fel och glassarna blir också riktigt snygga om man har i hela bananbitar och doppar dem i härlig, hemmagjord choklad
Det lustiga är nog att mina elever är bättre våg än min våg för när de säger att jag ser ut som jag gått ner i vikt igen så stämmer det alltid, även när jag inte själv känner det
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen. Skär i tunna skivor men inte helt igenom. Om man lägger potatisen tex i en träsked så kan man skära utan att riskera skära igenom helt
Jag har verkligen kämpat med att få till dom perfekta hemgjorda stripsen. Jag har testa en massa olika metoder och oftast så har dom blivit mjuka och går sönder
Recept på en gammal klassiker jag tillagade i helgen. Fortfarande lika god. )Ingredienser för 4 personer2 gula lökar1 grön paprika1 burk champinjoner1 msk mjöl1 dl chilisås3 dl grädde1 dl creme fraiche1 tsk salt1 krm svartpeppar1 krm curry1 krm chilipeppar1 krm cayennepeppar1/4 dl koncentrerad apelsinjuice1 kg räkorGör så härHacka löken och strimla paprikan
Men hej på er. Här har fröken gått i dvala med bloggandet som vanligt. (Jag vill så mycket med bloggen men jag har inte riktigt inspirationen att ta tag i det, men jag ska verkligen verkligen försöka