Grillade bläckfiskringar är en perfekt förrätt som hela min familj gillar. Barnens favorit är Calamares fritto och det beställer de alltid på Lomma fiskbod när vi är där ibland på lördagslunchen
1 msk spiskummin. 1 msk spiskummin. Har haft en helt magisk helg då jag hunnit återhämta alla krafter och fått vila efter en mycket stressig arbetsperiod
Hädanefter kommer recepten med propoints och kanske kommer jag att ändra eller lägga till propoints på mina gamla recept, mest för min egen skull men är ni intresserade får ni gärna höra av er
Mina nyårslöften. Ett nytt år, trehundrasextifem nya dagar som ska fyllas med innehåll. Det är dagar som kommer att fyllas med arbete, stress, sorg och förhoppningsvis med skratt och mycket glädje
Fördela färskost och fetaost på ett tortillabröd. Toppa med soltorkade tomater, mandel och koriander. Lägg ett tortillabröd ovanpå och tryck till lite lätt
veckans kycklingrätt kan förberedas för att sedan avslutas med dryga 20 minuter. gr och stoppa in kycklingen i ca 20 minuter. innertemperatur på minst 72 grader, jag brukar köra min till 78
minikrustader. minikrustader. Så tänk på det när ni lägger i en bit ost eller om ni använder ädelost på tub - osten kan gå nästan upp till kanten för den smälter ner och blir mindre sen i ugnen
Detta har blivit min nya last. Första gången jag åt dom var hos min goda vän Helena. Minicrustader, ligger i 24-pack. Ställ in dom i ugnen längs ner i ca 5 min
Koka sedan rödbetorna i saltat vatten tills de är nätt och jämt mjuka, ca 20-30 minuter. Ställ in i ugnen och grädda ca 15 minuter, eller tills smuldegen fått fin färg
Fräs kål, purjolök och paprika under omrörning i lite matfett i ca 5 minuter. Rör om och låt puttra i ca 10 min. Rör ner kasslern och låt puttra i ytterligare 5 min
Detta blev min lunch. Bröd, bröd, bröd, vad skulle man göra utan bröd. Jodå, jag kan klara mig utan det, och har gjort det i perioder, men det är ju så gott