Mezebuffén fortsätter. Idag med filodegsrullar med fetaost. De här rullarna är goda. Verkligen supergoda. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors
Merhaba. Här följer recept på traditionell färskost som jag gör på filmjölk och gräddfil. i nästa recept finner ni recept på den turkiska varianten av färskost som jag gör på vasslen som blir över från hårdosten
. Första gången jag prövade zaatar var på en restaurang i Dubai där vi stannat för att äta manakish. Vi smakade både manakish med zaatar och med akawi-ost
Crocque Madame är makan till Crocque Monsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå. Riktigt mättande med mycket energi och snabbt lagat till lunch eller kvällsmål
Tapas, tapas, tapas. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig. Tapas ska ätas i goda vänners lag, under lång tid och med mycket spanskt rödvin