Hacka snickersen. Alla ingredienser utom florsockret blandas i en bunke. Rör ihop till en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad form tex en pajform
För ett tag sen bakade jag egna mazariner med smak av choklad och kaffe. Dom var väldigt uppskattade av dom som smakade och var inte speciellt svåra att göra
Jag hade ett recept som jag hade tänkt prova på kladdkakans dag. Men så var det ju lite stressigt innan resan så det där med att baka var något jag struntade i
Oftast när jag gör kladdkaka så gör jag en enkel variant på ägg, smör, socker och kakao. För ett tag sedan tänkte jag att jag skulle baka en kaka med mörk choklad, det gjorde jag och den blev verkligen super smarrig
Har ni testat daimkladdkaka någon gång. Om inte så är det något jag kan rekommendera =) En kladdig chokladkaka, täckt av ett lent lager chokladgrädde med krispiga daimbitar i och lite riven choklad som dekoration