Jag tycker att det blir tillräckligt saftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås till kycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Den godaste inläggningen hittills. Receptet hittade jag för några år sen på en blogg (minns inte vilken), har även sett det i ett forum på nätet, tror det har varit med i nån tidning också
Sillen är icke att förglömma och här kommer två godarecept som jag gjorde till årets julbord. Leilas senapssill3 pkt 5–minuterssill (à 420 g)1 dl crème fraîcheflingsalt och svartpeppar från kvarn2 dl senapssås(se recept nedan)Senapssås1 dl senap, svensk, finkornig2 msk rödvinsvinäger3 msk strösocker0
Försvinnande goda små munsbitar som passar perfekt till glöggbuffén eller julbordet. 8 skivor lax (kallrökt eller gravad - helt beroende på vad man tycker ät godast)
Jag brukar alltid göra en Kryddsill efter Abbas recept på inläggningssillburken. Något som är väldigt enkelt och som du kan imponera med på julbordet, är att lägga in din egna sill
PÄRON- SVARTPEPPARSILL (mitten på bilden) 1 burk Löksillsfilé (á 540 g) ½ päron, gärna hård sort 1 liten schalottenlök ½ tsk grovmalen svartpeppar 1 tsk Absolut pears 1 ½ dl 1-2-3-lag, se recept nedan. 1 burk löksillsfilé (á 540 g) 1 apelsin ½ vaniljstång 1 ½ dl 1-2-3-lag, se recept nedan. Låt då stå i 1 dygn innan du gör enligt recepten ovan. 1 burk löksillsfilé (á 540 g) 1 apelsin ½ vaniljstång 1 ½ dl 1-2-3-lag, se recept nedan
Jag tänkte locka med ett bra recept på ännu en bufférätt - en italienskinspirerad laxfilé som bakas i ugnen med parmesan och som sedan dekoreras med smakrika, dillmarinerade räkor
Goda och inte alls speciellt svåra heller, prova vettja. Jag börjar mitt brödmaraton med att dela med mig av detta tekaksrecept som jag hittade hos Jennys matblogg
Ett utmärkt komplement till lördagens snacks är en ostbricka. Jag har valt följande ostar. ParmesanBondmoran från GäseneChevreFetaostJag tärnar all ost utom parmesanen som hyvlas