Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Detta är alltså vad jag hittade på med lemoncurden jag gjorde tidigare i veckan. Jag hittade ett recept med semifreddo smaksatt med lemoncurd på Allt om Mat
Nu ska ni i alla fall få receptet på det vi bjöd på för ett tag sen när det var matstafett i byn. Det var min man som skötte tillagningen, så det kan inte ha varit så svårt
Tina filéerna och dela på laxbitarna så de är lika många delar som spätta filéer. Fördela laxen på spättafiléerna, rulla ihop och lägg i en ungssäker form
Jag stekte köttet i 75 graders ugnsvärme, och tog ut det ur ugnen när det var 70 grader. Nästa gång skall jag sätta ugnen på 65 grader, och ta ut köttet när det är 65 grader, så att det är rosa och mer som rostbiff