Tillagning av musslor. Färska musslor. tomatpuré, saffran och cayennepeppar, salta lite. Förra helgen var jag på en mysig tjejfest och blev jag bjuden på en sådan goood fisksoppa så när jag kom hem senare på kvällen sa jag till Magnus att nästa helg då ska jag bjuda dig på denna supergoda soppa
Stöt saffran med en sockerbiti en mortel. Var uppskaddad på fikabordet här hemma. Arbeta sedan samman smör, sirap, socker, vaniljsocker, saffran, bakpulver och mjöl till en deg
Just dessa skorpor må vara det godaste som finns när det kommer tillsaffran. Torra fast saftiga. Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen
Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Efter kokningen ska du dessutom ta bort de som inte öppnat sig. För att intebli det förstnämnda ska du se till att alla dinamusslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Det vill säga vinkoktamusslor med en skvätt grädde. Häll över buljongen över musslorna. Väldigt enkelt att lyckas med, oslagbart gott och lätt det mest prisvärda skaldjuret som finns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.