Jag och Hanna gjorde nyttiga äggmuffins förut efter morgonens gympass. Hur simpelt och gott som helst. Det bästa är att du själv kan välja vad du vill ha i
Att rosta löken och tomaterna innan ger en härlig smak till omeletten. 2 pers1 rödlök, klyftad1 pkt bacon, strimlatca 10 körsbärstomater, halverade4 ägg2 msk mjölkca 1 dl ost, rivensalt och grovmalen svartpepparSätt ugnen på 225°
Knäck äggen i en skål, häll i vatten/mjölk/grädde. Skär skinkan i mindre bitar och häll i, krydda med salt och svartpeppar och vispa ihop allt med en gaffel
Crazy måndag på jobbet. Grymt stressigt, massa folk och tiden verkligen flög iväg. Fick jobba över en del, men det gör egentligen inte mig så mycket när inget är planerat för kvällen
Vispa ihop ägg, mjölk, ketchup och kryddor i en djup tallrik eller skål. Stek på ena sidan på svag värme i lite smör tills den blir fast i konsitstensen
Visst kan man variera omelett hur mycket som helst men just idag hade vi inget annat hemma än en ostbit kvar, så rev upp den och blandade i och vilken hit det blev
Tärna potatisen och stek dem i smör. Vispa ihop ägg, vatten, dill, salt och peppar i en skål. Häll i stekpannan och stek på svag värme tills smeten stelnat
Då var det ny vecka igen. Vi har varit ute på en liten semestertripp i helgen. Mannen var tvungen att åka på jobb till Danmark i slutet av förra veckan och vi bestämde oss för att hänga på
Till kvällsmat skulle E absolut ha våfflor och T var givetvis inte sen att haka på. Jag däremot var inte det minsta sugen på våfflor, så ist fick det bli en mumsig omelett ist
Ungefär 5 minuter innan denna bild togs brände jag, rent ut sagt, skiten ur min hand. Och ungefär 5 minuter innan mannen satte in hela stekpanna i ugnen förklarade jag fint att stekpannan kommer att bli otroligt varm, så det kanske inte var så bra att ställa in den i ugnen – jo, men det skulle den
Jag äter ofta omelett, det är snabbt att göra och gott. Det passar lika bra till frukost eller till lunch/middag serverad den tillsammans med en god sallad