Sofritofylld baconlindad kycklingballotine med mangosalsa och sötpotatispuré Satt och kollade igenom senaste tidens inlagda recept och upptäckte att jag glömt att lägg ut detta så nu kommer det Skolkocken
Smörkyckling från Indien Jag älskar indisk mat - både att äta den och att laga den. Dhal, tandoori, alo gobi, kyckling tikka, lamm Balti osv Erikas funderingar
Kyckling i chilikaramellsås Kan man verkligen äta karamellsås till huvudrätt. Jo, om man slänger i lite kyckling, så. Såsen är söt (tack vare ovan nämnda karamell), syrlig (limesaft) och salt (fisksås) och dessutom har den en trevlig hetta från strimlade chilifrukter Kanel och Vanilj
Rimmad och helstekt kyckling i ugn - LÖJLIGT saftigt och SANSLÖST knaprigt skinn! Härmed konstateras att jag har lagat till den godaste kycklingen någonsin. Det är löjligt för att det är så lätt att göra om än väldigt tidsödande Två små kök
Ännu en klassiker Ännu en söndagsmiddag i det Söderströmska palatset har avnjutits och denna gång bjöds det på en modifikation utav klassikern Coc au Vin Hemma hos Linn