Mina favoriter

Mina favoriter

  • 8 Recept
Mina favoriter
Het fransyska

Het fransyska

Det här är en gryta som har följt med några år och som vi gjorde igen nu under påskhelgen. Den bröt av bra mot all påskmat och kan ätas både till vardag och fest, sommar som vinter
Kall räkpaj

Kall räkpaj

Kläm ihop pajdegen, nagga det med en gaffel och grädda den i 200 grader ca 15-20 min, tills den har fått lite färg
Prosciuttorullar

Prosciuttorullar

Som välkomstdrink på nyårsafton bjöd vi på champange och som tilltugg gjorde vi prosciuttorullar. Hur enkelt som helst
Bacon & purjolökspaj

Bacon & purjolökspaj

Receptet för pajdegen är från LagaLätt - mars 2010. För 6 personer. Pajdegen. 50 g smör i kuber. 2 1/2 dl vetemjöl
Mexikansk kycklingpaj

Mexikansk kycklingpaj

Detta är nog den godaste pajen jag någonsin ätit. Ni bara MÅSTE testa att göra denna. Jag lovar att ni INTE blir besvikna
Stark tacopaj

Stark tacopaj

Idag var det släktens tur att fira Isak, vår nyblivna 10-åring. Isak ville bjuda på tacobuffé så då gjorde vi det så klart, perfekt eftersom de flesta tycker tacos är bland de godaste de vet
Kycklingpaj

Kycklingpaj

1,5 dl vetemjöl. 50 gram smör. 1 msk vatten. 1,5 msk Old El Paso Jalapeños, hackade. 0,5 st grillad kyckling
Kall Skink & Gurkpaj

Kall Skink & Gurkpaj

Ugn 225 grader. Margarin mixas lätt med vetemjölet. Tillsätt filmjölken som mixas lite till med den rivna osten