Gravad lax smaksatt med dill och cognac Man behöver inte alls vara utbildad kock för att grava lax. Dock krävs är ett bra grundrecept och lite planering eftersom processen tar ca 3 dagar Christofers Kök
Snabbgravad halstrad laxfilé med vitvinssås och pressad potatis Snabbgravad laxfilé kryddad och färdig för grilljärnet. Att snabbgrava laxfilé gör att konsistensen blir lite annorlunda och den får en god sälta Mörk o Mat
Gingravad lax Nu är det ju ett i mina ögon väldigt skånskt julbord han bjuder på med tyngdpunkten på kött, kött och kött Ingen rotmos
Gingravad lax Det här var första gången jag provade att grava lax själv. Men definitivt inte sista. Det är ju jätteenkelt och blir såååå otroligt mycket godare än den man köper på affären Gott Och Blandat
Ugnsbakad och gravad lax med vittvinsstuvad dillpotatis Dillstuvad potatis tycker jag hör sommaren till. Vill man få en lite exlusivare känsla kan man vittvinsstuva det hela, då får man liksom 2 in 1 Manfreds Mattorg