Har ni börjat äta julmat ute i stugorna. Igår kväll gjorde jag en vegetarisk Janssons frestelse eller som min svärmor brukar kalla den vegetariska varianten för Olssons frestelse
Quinoa biffar går alltid hem hos oss prova, jag lovar att det fungerar på hela familjen. Risbiffaran gjorde jag bara för att det fanns ris kvar sen igår
Den passar även på julbordet, som ett vegetariskt alternativ till den klassiska Jansson. Den här jättegodagoda, rotsaksgratängen kan ätas som ensam vegetarisk rätt tillsammans med någon sallad, men den kan också ätas som tillbehör till något annat
Jag blev så himla inspirerad av min vän & kollega som hade testat att göra biffar med zuccini. Ja på det spåret var det, även jag var tvungen att prova & goda blev dom
På sommaren ska man göra det så enkelt för sig som möjligt. Att stå timmavis i köket en riktigt solig sommardag är inte min grej - hur roligt jag än tycker det är att laga mat
Min längtan efter risotto kommer och går, men finns alltid där bubblande under ytan – jag har oerhört svårt att tänka mig ett liv utan regelbundna intag av den här fantastiska italienska rätten
Den här rätten har jag gjort flera gånger den är kanon god. Provade den första gången när jag under våren hade Linas matkasse, som jag använder mig av ibland
Här i Sverige har vi ju vissa standardrätter som alltid finns med vid alla högtider. Köttbullar är en av dessa, en återkommande favorit vid midsommar, jul och påsk
Men som sagt, mina smaklökar kräver att regelbundet få uppleva exploderande och fireworking smaker så vad passar då inte bättre än Indiskt när man ska ha vegetariskt
Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den
Vi hade en thailändskinspirerad middag med vänner häromkvällen och jag var sugen på vårrullar. Visst, det går att köpa frysta men är det inte roligare att göra egna
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga