Sätt ugnen på 175-200 grader. Rosta nötterna till bottnarna lätt i ugnen. Gnid av skalen mot en handduk. Mal nötterna och blanda dem med siktat florsocker
3 äggvitor 10 st3 dl strösocker2 msk kakaoVispa äggvitorna och 1 dl socker till ett hårt skum. Sikta ner kakaon i 2 dl socker och rör ner det i äggvispet
Det här en dessert som jag gjorde tidigare i våras då raberbern var riktigt späd och fin. Jag gjorde en tartalette fylld med frangipane (mandelkräm) och rabarber
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i filen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Det var ett tag sedan jag bakade småkakor, så i helgen bestämde jag mig för att hitta på något nytt som jag inte haft på bloggen tidigare – hyllan med bakböcker som bekant är välfylld, så det blev lite botaniserande innan jag till slut föll för Milanostängerna ur ”Sju sorters kakor” från ICA-förlaget