Griljerad kålrot är ett lätt och bra alternativ till julskinka. För att få en glutenfri griljering ersätt ströbrödet mot glutenfritt ströbröd eller polentagryn
Ingredienser. 1 burk kikärtor2-4 msk Tahini (rinnande sort)saltNymalen svartpepparsaft från minst en citron1- 6 tsk malen spiskummin1 stor knippe finhackad koriander1 pressad vitlöks klyfta1-3 msk olivoljaGör så här
Men de gånger jag äter ensam och i mina lunchlådor till skolan har jag valt raw. Rawfood. -). Jag har provat rawfood ett par veckor, och det är helt fantastiskt gott och mättande och magen mår bra och jag känner mig sååå nyttig
Gå direkt till receptet. I blötläggar- och experimenterartagen, igen. Nöden är som bekant uppfinningarnas moder, och när man inte har någon särskild köksutrustning att tillgå så får man ju jobba med det som går tänker jag
SalladAramealger, blötlagdaBroccoliRödkålGrönkålRödbetaKalamataoliverValnötterVinägrett2 msk olivolja1 msk äppelcidervinäger1 tsk dijonsenap (tror dock inte att den är rå)1 tsk tamari1 msk oskalade sesamfrön1 msk pumpafrönsalt, pepparGör så härBlötlägg valnötter och alger