Sätt ugnen på 225 grader. Hacka den gula löken och grovriv osten. Linda in varje korv i 1 baconskiva. Koka upp en kastrull med vatten, gula löken och 2 tsk salt
400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen
Lite flingsalt på och de kan nästan ersätta mina älskade chips. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Det är bara på mina möten som det bjuds fika, så inte alls kutym på jobbet, men jag vet att det uppskattas och dessutom är det en väldigt bra testpanel