Detta är den perfekta såsen till hemgjord glass som frusit för länge och är mycket hård. Fryst yoghurtkräm, publicerad 27 juli 2012, är mycket läcker att äta efter ett par timmar i frysen men ibland gör jag mer än som går åt och då blir krämen väldigt hård och svår att tina till lämplig mjukhet
På instagram @swefoodmafia blev dessa kladdkakemuffinsar riktigt populära. Så jag tänkte dela med mig av receptet, även om det var min syster som bakade dem
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
En liten godsak som passar väl till dessert för höstens middagar är denna cheesecake. Just apelsin blandat med choklad tycker jag hör ihop med den kallare delen av året
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen