Här i Sverige har vi ju vissa standardrätter som alltid finns med vid alla högtider. Köttbullar är en av dessa, en återkommande favorit vid midsommar, jul och påsk
Men, nu var det dags - för en veganiserad variant. Chokladbiskvier kan kännas lite pyssliga att göra, men om man tar lite genvägar är det faktiskt inte alls svårt
Ikväll serverar vi därför en vegansk sådan, med hårt stekt tofu istället för bacon. På hundpromenaden häromkvällen gick vi förbi ett öppet fönster, ur vilket det sipprade en klar carbonaradoft
Sen varvade jag det i en ugnssäker form med veganost (går att använda vanlig) och tomatsås. After that I layered the veggies in a casserole with tomato sauce and vegan cheese (you can always use regular shredded cheese)
50 g smör (mjölkfritt om du vill ha det vegan). 50 g smör (mjölkfritt om du vill ha det vegan). En mycket enkel lemon kurd, äggfri och tar bara några minuter att göra
Jag kan tycka ibland att det blir enklare att använda ett veganrecept på plättar, pannkakor eller våfflor om det bara är till mig eller en person jag ska laga åt
Denna helt galet goda veganska chokladkaka smakade jag för första gången på en mustaschfest på Ålidhem, och den är absolut ett av de godaste bakverk jag ätit
Tills jag hamnade på veganmisjonens hemsida, där fanns receptet. Har gjort om det en smula genom att byta ut vegansmöret till melange utan salt och mjölk och mjölet
Hittade ett trevligt recept på kolapaj i en broschyr från Norrmejerier och veganiserade genast. Gott blev det, särskilt med toppingen av brända mandlar med flingsalt…
Tillbaka till bröllopstårtorna, det var ju en tårta som var speciell så jag börjar med den, egentligen är det ganska självklart, den är nämligen vegansk, och visst ska det alltid finnas ett sådant alternativ till varje tårta
Receptet på peanut butter cups finns lite här och var men jag höftade lite och gjorde dessutom de veganska och ger därför ingen annan cred än mig själv (ha