Jag och några kompisar fick för oss att ha en retro-kväll och minnas sin ungdoms glada middagar, nu skulle det bara bestämmas vilket årtionde som skulle vara temat, 70, 80 eller 90 tal
Skiva salladslök, tärna gurka och nektarin. Blanda samman lök, gurka, nektarin och ärtor. Vispa ihop äggulor, vinäger, senap och en pressad vitlöksklyfta
Lilla Montörsgatans räkcocktailFredags- eller lördagsmys - gör en klassisk räkcocktail. En riktig 80-talare men här i en som jag tycker mycket god tappning
Förra veckan hade vi mina svärföräldrar på besök och bjöd på trerättersmiddag. Till förrätt åt vi räkcocktail, varmrätten blev en likadan oxfilé "plankstek-style" som vi åt för någon vecka sedan och desserten en ljuvlig blåbärspannacotta
Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten